uFeel.me
Искам с теб
Автор: az20sam,  17 юли 2011 г. в 08:44 ч.
прочити: 190

Искам с теб да споделя,

че те обичам много силно.

Искам с теб мечтите си да осъществя

и вече лицето  ми да не е унило.

 

Искам повече от всичко на света

да ми отвърнеш на чувствата.

Искам \"обичам те\"да казваш,

вечер в прегръдките ми де заспиваш.

 

Искам с теб да посрещам изгрева

и небесната синева.

Искам с теб да се разхождам

боса по зелената трева.

ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me