uFeel.me
Искам като теб да бъда
Автор: Seccretgerry,  19 юли 2013 г. в 22:56 ч.
прочити: 205

Днес пътувах дълго и мислих си аз за теб.
Припомних си твоята усмивка, чувах твоя сладък глас.

 Досетих се за миговете споделени -
когато тъжна бях,
как ти с наивност ме развесели,
как умело ме убеди,
че с мен си - ЗАВИНАГИ.


Досетих се за онзи страшен ден,
когато ти жестоко бе ранен
и въпреки болката и участта си
вдигна глава и продължи по пътя си.


ТИ си моят пример за вяра, увереност и сила.
Аз искам като теб да бъда - упорита и щастлива.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me