uFeel.me
Искам... искам
Автор: mozilla,  3 септември 2010 г. в 00:03 ч.
прочити: 645
Искам...
Да докосна с ръка светлината,
там където твоят образ искри,
там където цари тишината,
и говориш със неми очи.

Искам...
Да прогоня за миг тишината,
и усетя целувката жарка в нощта,
да изгоня страха и тъгата,
да се смеем щастливи в съня.

Искам...
Да усетим как бият сърцата,
жадно вдишали нежна любов,
да се слеят душа във душата,
и политнат в простора красив.

Искам...
Да се докоснем с треперещи пръсти,
и усетим жарава под тях,
сладострастно да пием със устни,
ти по мен, аз по тебе копнях.

И да върнем красивото време,
в което с надежда живях -
щастлив и влюбен да спреш тук до мене,
с \"Обичам те... за теб да се върна успях!\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me