uFeel.me
Искам да й кажеш
Автор: BeH,  16 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 482
Надничаш през прозореца

ведър, светъл и студен.

Опитваш се да ме събудиш,

но нима не знаеш, че не спя, Нов Ден?!?



Казвам ти "Здравей"

и веднага моля за услуга -

искам да намериш едно момиче...

Ще я познаеш - като нея няма друга!



Искам да й кажеш, Ден,

че не мога да забравя аз очите...

Изгарящи, разпалващи живота в мен...

искрящи, чисти...като звездите!



Искам да й кажеш, Ден,

че не мога да забравя аз лицето!

Сънувам го с отворени очи...

Отпечатано е там, върху сърцето ми!



Искам, още да й кажеш, Ден,

че живея с нейните целувки...

Нежни, като пролетна роса...

те все още горят на моите устни!



За последен път те моля, Ден -

намери я, прегърни я,

нежно по челото целуни я

и й прошепни,

че едно сърце за нея бие,

че едно сърце тъгува...



Кажи й, Ден,

колко много я обичам...





    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me