uFeel.me
Искам да усещам...
Автор: milgeo,  23 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 1132
И няма сутрин, няма вечер,
и няма телефонен звън...
Така си близо, а си толкова далече...
Прозореца ти виждам...
ала не мога да ти пожелая:
Сладък сън!
И нощем до ръката ти не мога
да прислоня усмивка уморена.
И сутрин рано своята усмивка
в очите ми да видиш отразена...
И обещания, и обяснения, и
думи-оправдания...
Наслушах се! И повече не искам!
Аз искам топлина, любов
/е, може мъничко страдание/,
но тебе да усещам истински...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me