uFeel.me
Искам да умра
Автор: fire_AngeL_1,  3 март 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 392
О как искам да умра.
Да задуша своята тъга,
да изстина като пепелта.
Искам да умра! Искам да умра!
Искам да отделя тъгата от моята душа,
и да забравя за любовта.
Да попадна в тъмнина,
и да потърся светлина,
която ще ме отведе на далеч от таз земя,
на далеч от любовта,
на далеч от най-силната тъга,
тъгата на любовта.
О как искам да умра.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me