uFeel.me
Искам да ти разкажа за тях
Автор: Jullie,  24 октомври 2010 г. в 00:06 ч.
прочити: 646

Те не са сини – спокойни морета,

а топли води. Понякога бурен океан.
От сутрин те търсят и щом те намерят,
поглъщат те жадно - без никакъв свян. 

Опиват се с твоите. И после притихват...
Ръмят в неочакване – до избистряне чак. 
Когато по изгрев ги търсиш неистово,
тогава са езерни - оглеждаш се в тях.

Не се изненадвай! Приличат на твоите.
Съвсем като тях са, когато заспя.
Едно сме - откакто потъна в очите ми.
Денят се събуди! А времето... Спря!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me