uFeel.me
Искам да ти разкажа за тях (2)
Автор: Jullie,  24 октомври 2010 г. в 15:37 ч.
прочити: 523
С  мълчаливия взор ми говорят.
В небосвода им пъстър поемам.

Те побират ми дните и нощите,

а сънят ги завива с дантела.


Сутрин рано са ясни витрини -

отразявам се в тях съвършена.

Към душата светлинни тунели

са очите ти топли – обичани.



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me