uFeel.me
Искам да те хвана за ръка
Автор: CAMCOH,  5 юни 2009 г. в 16:30 ч.
прочити: 994
Искам да те хвана за ръка,
да те погледна дълго във очите,
да те попитам с поглед за това,
ще се срещнат ли мечтите?

Искам още да те питам,
искаш ли да дойдеш с мен,
някъде – къде? – отлитам,
с теб ще бъда окрилен.

И последно да попитам тебе
ако аз те хвана за ръка,
ще опиташ ли и ти до мене
да намерим двама Любовта?


04.06.2009.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me