uFeel.me
Искам да страдаш
Автор: _fire_girl_,  15 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 552
Искам да страдаш, да страдаш
както аз страдах.
Страдах, защото ти с мен се подигра,
и захвърли моите чувства настрана.


Аз вярвам, че някой ден ти,
ще си спомниш за мен,
и ще страдаш години наред,
с мисълта как се подигра с мен,
и с моите чувства.


Но знай винаги ще имаш,
специално място в моето сърце,
и винаги ще те обичам така силно.
Винаги ще бъда с тебе в труден момент,
и ще бъда твоя приятелка,
но се заклевам пред бога ,че ще страдаш,
така както аз страдах!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me