uFeel.me
Искам да съм същата
Автор: sel_an,  26 януари 2010 г. в 13:15 ч.
прочити: 498

Искам да съм същата - красива
с топли, вечно търсещи очи
с весела усмивка, закачлива
пълна с изненади и игри!

Минали са толкова години,
но какво е времето за нас
с трепет пак повтарям твойто име
и те гледам влюбено в захлас!

Искам да съм същата - щастлива
да прегръщам вятър и звезди,
искам да съм шеметна и дива
и да сбъдвам твоите мечти!

Ти се смееш, рошиш ми косите
искаш всеки миг да е щастлив
тръгвай с мен, тогава само дните
ще бъдат миг - безкраен и красив!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me