uFeel.me
Искам да обичам като теб
Автор: Kaloian_noKing,  25 януари 2009 г. в 01:30 ч.
прочити: 319

Посветено на Кремена...




Искам да обичам като теб, момиче.

С онази жар, със страст която удивлява.

Ти можеш... покажи ми как се обича...

Как за любовта се всичко дава.

 

 

Бъди игрива, бъди дете с весел смях,

нека те гледам с огледалните очи.

Като слънце ти да грееш в тях.

Момиче златокосо, на любов ме научи.

 

 

Танцувай из пролетни цветя...

Боса, млада, облечена в душата бяла.

Танцувай в мъжката ми същност,  за да

роди се в мене музиката онемяла.

 

 

Ще те следвам като вятър в твоите коси,

искам да обичам с песен, с лъчи.

Толкова обичаш, колкото неповторима си.

Момиче златокосо, на любов ме научи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me