uFeel.me
Искам да ми подариш
Автор: CAMCOH,  26 юни 2010 г. в 16:44 ч.
прочити: 531
Искам да ми подариш море,
в което Слънцето се къпе от зори;
плажът там е нежно кадифе
и реките вливат влюбени води.

Искам да ми подариш небе,
в което всички птици са щастливи;
в което Вятърът е тих поет
и от облаците си подрежда рими.

Искам да ми подариш поне -
ако имаш - истинска прегръдка.
Там ще вдъхна твоите ръце
и ще искам, искам да се сбъдна.

Сигурно не мога да го искам.
Може би сънувам, че те има...
Но ако имаш истинско сърце,
значи ти ще можеш да ме имаш...


25.06.2010.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me