uFeel.me
Искам да летя
Автор: MaMyHKa,  26 декември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 339
Искам да летя
и да докосна небето.
Искам да летя
и да видя ангелите бели.
Искам да летя
и да намеря доброто в живота.
Искам да летя
и да се скрия от самотата.
Искам да летя
и да избягам от болката.
Искам да летя
и да забравя за теб.
Искам да летя
и да напусна всичко.
Искам да летя
и да спра сълзите си.
Искам да летя
и да бъда щастлива.
Искам да летя,
но кой ще полети с мен?!?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me