uFeel.me
Иска ми се
Автор: arwen,  5 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 849
Иска ми се да не бях те срещала.
И да съм си същата сега.
Пъзел с мисли на парчета
във душата си редя.

Иска ми се да не бях се впускала
в тази тъй-обречена игра.
Вярваш ли ми, че те исках,
както никой до сега.

Времето лекува, казват.
Ще повярвам на това.
Избор всъщност нямам - вярвам,
за да върна себе си отново
в подреденият си свят.
И да те забравя...ако мога.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me