uFeel.me
Интимно
Автор: popova1950,  4 юни 2013 г. в 13:54 ч.
прочити: 540
         
    
 Невидимите пръсти на илюзията
 чертаят в сърцето горещи следи.
 Събуждат в душата забравена музика,
 дъхът се накъсва... и затварям очи.

 Тръпни извивки сънят проследява
 на сладка греховност подвластни и те  
 Събужда ме утрото. В мен се стопява
 спомен за търсещи мъжки ръце.

 Люлее ме в унес ритъм прастар,
 нозете посипал е лунен прашец.
 И нямам въпроси. Кой и кога
 е окичил косите ми с кралски венец? 


  П.П.
       Не е туй само сън красив,
       събудил мойте сетива.
       Направи мъжа щастлив
       и той ще ти дари света.   

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me