uFeel.me
Индигово
Автор: joysis,  22 юли 2012 г. в 12:06 ч.
прочити: 170

Вали снегът. Снежинките бели сричат

неволите преплели си ръцете.

Но твоето прошепнато „Обичам те”

индигово се вмъква във сърцето ми.

 

За да премахне черните мушички,

които пият на деня ми светлината.

И в облика на малка, райска птичка

да лея рими – пратеница на земята.

 

А златен отпечатък на челото ми

да грейне за да ме познаеш,

усетил топла ласка от крилото ми,

обвито в нежно бяла тайнственост.

 

Пречист геран светулчино доверие

прелива с красотата си в душата ми,

която щом те имам е намерена

и зимната ú горест е разпята.

 

19 юли 2012 г.

Радостина Драгоева

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me