uFeel.me
Имам нужда
Автор: az20sam,  13 юли 2011 г. в 13:12 ч.
прочити: 189

Имам нужда от теб сега,

че иначе бавно ще се срина.

Без теб студена е нощта -

нищо не е същото, откакто си замина.

 

Имам нужда от теб сега -

от твоята топла ръка.

Не ме мъчи, моля те, ела,

не искам и миг да съм сама.

 

Имам нужда от думи две -

с тях спокойна да се почувствам.

Докосни моите ръце,

за да спра да се погубвам.

ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me