uFeel.me
Имам нужда
Автор: steelsnake,  14 май 2011 г. в 21:40 ч.
прочити: 287
Имам нужда да знам, че бленуваш
моите устни и моето лице
пак във нежната нощ да целуваш,
да заспиваш пак в моите ръце...

Имам нужда да знам, че сънуваш
моите устни и моите очи
как във страстната нощ пак целуваш,
как се сгушваш във моите коси...

Имам нужда да знам, че когато
се събудя във твоите ръце,
от любов опиянен със зората
ще ме пуснеш във свойто сърце...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me