uFeel.me
Има...
Автор: karincheto,  12 февруари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 364
Има удари,които понасяме.
Има болка,която търпим.
Има спомени,които отнасяме
в нощите когато не спим,
защото има обич,която намираме,
но не можем да споделим!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me