uFeel.me
Има такива очи, в които никога не се променяш...
Автор: pavli,  18 юли 2011 г. в 19:50 ч.
прочити: 1297
Отмерваш времето…
с отсъствия…
Щастлива съм,
че срещнах твоите очи…
И ме видя такава,
каквато искам да бъда…
Разпервам крила…
Под кожата ми танцът се разгаря!

Създаваш времето за мен…
Осмислям воля и мечти.
Пак ставам порив вдъхновен.
А ти и аз сме в този стих.
Пресътворен стократно…
Танцува щом ти го огряваш.
Като слънчево зайче…
И трудно ми е да ви уловя… теб и стиха…

                                               © Павлина Петрова

                                                „Моите сезони” – 2011


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me