uFeel.me
Има мигове…
Автор: pavli,  4 октомври 2010 г. в 09:00 ч.
прочити: 3117
Когато ми липсват парченца от небето…
затварям очи… и усещам…
как залезът се стича по лицето…
и сетивата… в лунни пещи…
потръпват с порива на вятъра…
зачерквам мислите с предишни дати…
и нещо твое отключва нещо мое… 

                                               © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me