uFeel.me
Има любов
Автор: TaMeLeSs,  11 ноември 2009 г. в 17:43 ч.
прочити: 217
Колкото и да казваш,
че не ме обичаш ти;
аз не ще ти повярвам,
прости, но ме боли.
Колкото и да твърдиш,
че невъзможна е любовта;
аз не ще мога да кажа,
че това е така.
В моите мисли си само ти
и никой не може да те замени.
Светът за мене
е нищо без теб.
Трябваш ми, вярвай,
повярвай във мен!
Огънят в мене
продължава да тлей
и няма да спре,
докато ти си до мен.
ти казваш, че няма я
истинската любов,
но вярвай ми,
лъжеш се-тя е до теб.
Аз искам да вярваш
във любовта,
защото тя е нашата
непреодолима съдба.
Аз искам да вярваш
и в мене сега,
защото аз съм твоята
фея на любовта!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me