uFeel.me
Има ли?
Автор: JB,  15 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 349
Има ли нещо, което искам да видя повече от ТЕБ?
Не
Има ли нещо, което da искам повече от това да искам да съм с ТЕБ?
Не
Има ли нещо друго, което така да ми откъсне съзнанието, както ти го направи?
Не
Има ли въздух, който да дишам, без да чувствам частица от ТЕБ?
Не
Има ли песен, която да слушам, без да ме подсеща за ТЕБ?
Не
Има ли буква, която си написала, без да съм я прочел няколкократно?
Не
Има ли дума, която си изрекла, без да искам да съм там и да я чуя?
Не
Има ли момент, в който да не искам да съм близо до ТЕБ, да се държим за ръка и да знаем, че се обичаме?
Никога неще настъпи
Има ли магия, която да ме освободи от тоя сладък "капан"?
Надявам се Не
ехх как се надявам да няма защото чувствам как изсмуквам до последно балончетата кислород в кръвта когато си мисля и мечтая за ТЕБ
дори когато ми спира дъха, дори тогава знам че ще ме дариш с още една капчица живот, с още една мечта - с още един миг с ТЕБ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me