uFeel.me
Има ли обич?
Автор: mirel4eto_sexy,  3 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 316
Ти отново изпълни
сърцето ми с болка и тъга,
отново нарани невинната душа,
затвори очите ми красотите на света!
Щом обичаш нея защо дойде при мен
за тебе бях играчка само ден за ден!
Тялото ми ти обикна, но душата не,
няма да бъда играчка в твоите ръце!!!
Ще те забравя... да ще го направя,
за всяка сълза ще си платиш и
вече не ще ме нараниш!
Има ли обич на тая земя? НЯМА! любовта
е само игра ...игра на преструвки и
подли лъжи..мъничко обич и много сълзи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me