uFeel.me
Има ли обич за двама
Автор: kisssa,  5 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 508

Има ли обич за двама,

има ли в сърцето пак искри?

Земята ли е тъй голяма

или мостът на въздишките ни?

 

Има ли обич за двама,

има ли гълъбови криле?

Морето тъгува ли тамо,

или зората му дава хриле?

 

Има ли обич за двама,

има ли пътека от лъчи?

Любовта на кавалер и дама,

дори в облаците тя пламти!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me