uFeel.me
Има ли някой?
Автор: savi_90,  21 януари 2012 г. в 00:07 ч.
прочити: 304


Има ли някой, който може
да спре светлината в очите ти?
Има ли някой способен на чудо
да озари с любов душата ти?

Да носи в себе си топлота,
с усмивка да сбъдва отново
всяка детска, наивна мечта,
копняна и незабравена!

Има ли кой след бурята,
отново да влезе в душата ти
с усмивка и топла сълза
да каже с очите си, обичам те!

Има! Огледай вперилите в теб очи
послушай сърцето си и знай,
че срещу теб стои красотата
неземната обичана жена!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me