uFeel.me
Илюзия
Автор: petya,  18 май 2011 г. в 22:52 ч.
прочити: 334
Когато молиш за целувка...
Това любов ли е?
Когато копнееш цяла нощ за нежност...
Това любов ли е?
Когато искаш да видиш блясък в очите отсреща,
а него го няма...
Това любов ли е?
Задаваш искрен въпрос,
а получаваш затръшната врата...
Това любов ли е?
Искаш толкова малко,
а не получаваш нищо...
Това любов ли е?
Даваш всичко... всичко за нищо...
това любов ли е или лъжа?
Любов или илюзия?
Илюзия...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me