uFeel.me
Или...
Автор: pavli,  21 юли 2009 г. в 08:45 ч.
прочити: 2145
Когато моето предчувствие
се срещне с твоето съмнение,
тогава всичките отсъствия
оголват се до откровения...

И оправдания се сриват -
безсмислени и глупави лъжи,
а погледите ни се впиват
и питат: „Били ли сме или?...”  

                                              © Павлина Петрова


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me