uFeel.me
Играта ти
Автор: mutressa,  9 август 2009 г. в 01:22 ч.
прочити: 242

Не смятам, че със теб сме се изчерпали.

Не смятам, че е време да се разделим.

Не смятам, че един на друг омръзнали

Сме се решили пътя си да съкратим.

 

Не искам да те пускам да си тръгваш.

Защо не кажеш същото за мен?

Защо смутено поглед ти извръщаш?

Нима не мислиш също като мен?!.

 

Не мога да повярвам, че го мислиш!

Да си отидеш явно си решил,

А аз какво – освен да се прекръстя

И да ти пожелая на добър път?!.

 

Поне кажи защо си го измислил?

Не стой като безмълвен празен лист.

Кажи какво в мен не ти достигна?

Кажи, не действай като егоист!

 

Не вярвах, че ще ме пожертваш в играта си.

Не исках да участвам, но уви,

За жалост я играх по правилата ти

и точно затова ТИ победи.

08.08.2009 г.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me