uFeel.me
Идвам с първия сняг
Автор: toni_bliznaci,  18 ноември 2010 г. в 22:10 ч.
прочити: 419
Ще дойда с първия сняг
тихо,
дълго чакана,
с бяла премяна,
с топъл поглед,
с лъчезарна усмивка,
с бели, светли мечти,
чисти като снега.
Ще дойда като неочаквана въздишка,
отронена сълза...
Като жена...чувствена,
вплела нежно в косата снежинка,
очакваща любовта.
Идвам с първия сняг
при теб....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me