uFeel.me
Идвам при теб
Автор: bubulina,  1 юни 2011 г. в 17:23 ч.
прочити: 421
Аз идвам при теб да се скрия
от Другия, от досадните грижи,
със устни по теб да изтрия
заеми, наеми и мъжки капризи.

Аз идвам при теб да избягам,
не да ме обичаш, да бъда любима.
Отново във страст да изгарям,
а не да студувам в семейната зима.

Затова приеми ме – не задавай въпроси!
Бъди нежен и груб, от всичко по малко.
Събличай без срам надеждите боси,
не спирай сега – ще е жалко.

По малко лъжи ме, но да е с мярка!
Кажи, че съм нежна, че съм красива ...
Косите ми черни заплитай във мрака,
с очи ме изпивай, да знам че съм жива!

Аз идвам при теб да се скрия –
не ме отпращай, не давай съвети!
Аз идвам при теб да се разкрия...
От тебе се иска свещта ти да свети
...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me