uFeel.me
Идва залезът на думите
Автор: ventzislav,  30 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 530
на Мариана

Идва залезът на думите,
зад които не остана нищо,
освен вика на онова “обичам те”,
което разкъса завесата на прозореца
и надникна в очите ми.
Не беше жена, а птица,
която ме погали
с крилете си.И отлетя…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me