uFeel.me
...ИЗЖИВЯН Е МИГЪТ
Автор: aza_9,  29 юли 2011 г. в 19:08 ч.
прочити: 332
МИСЛЕНО СКИТАМЕ
САНДАЛИТЕ СЪБУЛИ
ПО ГОРЕЩИЯ ПЯСЪК
НА НАШИЯ ЖИВОТ...

РАЗМЕКВА НИ ЖЕГАТА
АХ, ТОЗИ ЮЛИ!
ВЕЧНО НИ ВРЪЩА
В ЛЮБИМ ЕПИЗОД...

И ТРЪПНАТ СЪРЦАТА-
КИТАРАТА ЧУ ЛИ?
ГЛАСЪТ И НАПОМНЯ МИ
ПАК ОНЗИ КЪТ-

ПРЕДИ ГОДИНИ...
НА МОРЕТО ПРЕЗ ЮЛИ!
СЪРЦАТА ПОМНЯТ, НО...
ИЗЖИВЯН Е МИГЪТ...

aza_9


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me