uFeel.me
ИЗВИНЯВАЙ !
Автор: ireta,  28 януари 2009 г. в 19:03 ч.
прочити: 194

Зная, че не трябва!..
Зная, че трябва да се пазим!
Но как кажи ми да престана!
По силно е от мен това!!!

 

Да бъда с теб мечтая
и ден след ден е самота!
Защото нямаш време, но зная-
всеки ползва твойта доброта!



Днес, всеки оглежда ме с интерес
и приятелка ти сега ме наречи.
Но век нов, а дали е прогрес?
На празноглави клюкари думи отречи!


Не е лесно да се преборя!
И често глупачка съм си в своите очи.
Защото знам, че трябва да те пазя.
А така искам да съм с теб! Разумът мълчи!


Извинявай, не искам да ти преча!
Да, говорили сме хиляда пъти за това!
Ти нямаш време за мен, как да понеча
да ти дам кристални слова!


Обещала съм ти! Ще мълча!
Обещала съм си! Ще търпя!
И в името на всичко ценно,
ще те следвам неотменно!

 

28.01.2009 год.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me