uFeel.me
ИЗСУШЕНА САМОТА
Автор: mihri61,  30 юни 2011 г. в 00:01 ч.
прочити: 229
Аз съм само една бяла риза
влюбена до яката,
която още помни пръстите ти,
 разораващи нишките на тялото,
преди да разкопчаят душата
и да изперат следите от
тютюна,
парфюма,
миризмата на смачкани банкноти в джобчето,
незабелязаният изрусен косъм,
невнимателното червило,
разлятото вино,
саждите от камината пред която...
и капчиците пот,
смесени със сълзите по рамото,
когато влакът тръгва
и аз не мога да го спра,
защото съм бяла,
а не червена.

Сега ме размахва вятърът на простора

за радост на щипките -
пластмасови белезници за изсушената ми самота.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me