uFeel.me
ИЗРЕКОХ САМО ИМЕТО
Автор: zefpet,  12 април 2012 г. в 14:23 ч.
прочити: 668


Изрекох само името на глас,

а „другото” прошепнах със сърцето.
Прегърна ни морето с чар и страст,
а слънцето се хилеше, проклето.

Рапан нахален снимаше безспир,
медузите налитаха стремглаво.
Душите, пожелали своя пир,
не мислеха за „криво” и за „право”.

Преплели пръсти, само своя свят
ний виждахме и галехме вълните.
А фарът – този весел тарикат,
намигваше припряно на скалите.

Потърсих жадно твоите очи
и в тях потънах и ... в небитието.
Душите ни мълвяха стих след стих
и тихичко се гмурнаха в морето...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me