uFeel.me
ИЗПОВЕД
Автор: swasi,  19 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 500
Презирам те...
Защо отне сърцето ми !
Презирам те...
Ограби ти душата ми !
Обичаш ме...
Една причина да те мразя;
И мразя, че
от тебе сам зависима;
И мразя, че
отново заобичах.
Аз мразя, че
накара ме да плача
и свободата на сърцето си изгубих.
Презирам се,
защото съм страхлива,
защото се опитвам да излъжа;
да излъжа теб, че мразя те...
Страхувам се да те обичам,
Страхувам се, че пак ще страдам,
Изпитвам страх и от мечтите си,
защото с теб са свързани...
Обичам те,
но любовта ми буди страх у мен,
че ще изчезнеш...
и че няма да те имам...
Обичам те,
но нямам смелост
да ти разкрия колко
и да ти кажа, че в сърцето ми живееш,
че част от мен си ти
и винаги така ще бъде !!!
Прости за първите ми думи !!!
Не мога да те мразя;
не бих могла да те презирам;
и как,
щом само с обич
изпълнена е мисълта за теб...
Обичам те !!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me