uFeel.me
ИЗПИЙ МЕ ЛЮБОВ...И МЕ РАЗДАЙ
Автор: maria_ha,  18 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 987
Изпий ме любов! На един дъх ме изпий!
Чакам толкова дълго да ожаднееш за мен!
Всички стари гримаси от лицето отмий,
чакам пресъхналите ти устни да ме сграбчат във плен!

Прегърни ме любов! Знам, че можеш, не спирай!
Докосни ме със твоите грешни ръце!
Забрави за предишните рани..., прости им!
аз те искам във моето топло сърце!

Погледни ме любов! Потъни във очите ми!
Ще откриеш ли лодката към моето море?
Плавай там и не спирай...и стигни до мечтите ми!
Разплисни ги навсякъде! За всички като мен!
 
И раздай им любов! Дай от моята обич,
приюти ги под твоята светла Луна...
Там надежда посей и кажи им, че можеш,
да преплуваш през всяка самотна душа!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me