uFeel.me
ИЗПИТАНИЕ
Автор: DILI_ANA,  31 май 2011 г. в 21:10 ч.
прочити: 164
Да те обичам от далече -
невероятно изпитание,
лек за душата ми смирена
или голямо наказание?

Днес подаряваш ми надежда,
а утре – взимаш я обратно,
преди да съм я изживяла,
ще е миналото – безвъзвратно...

Къде полита твойта мисъл?
Ще стигне ли до мене тя?
Дали ще може да почувстваш,
че истинска е любовта...

Диляна Пенчева

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me