uFeel.me
ИЗПЕПЕЛЕНО СЪРЦЕ
Автор: Avrorra,  12 август 2008 г. в 21:51 ч.
прочити: 387
Сърцето ми - сърце ли е?
Цялото - изпепелено е!
Не ще стихне твойта власт,
докато не съсипеш от него всяка част!
Наранено е, унищожено е...
от твоите игри и безпощадни лъжи!
Смирено е, подчинено е...
и стаено чака капка страст,
тръпнейки пред господарската ти власт!
Сърцето ми - СЪРЦЕ НЕ Е!
Съсипа го, ала за тебе то не стихва да се бори
и за жестокостта ти отново ще се отвори!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me