uFeel.me
ИЗПЕПЕЛЕН
Автор: predator,  3 февруари 2012 г. в 21:16 ч.
прочити: 355

Красива си и адски ме желаеш
ела, опитай в по далечен ден
сега допреш ли ме жестоко ще се каеш
погледнеш ли от вътре-аз съм цял изпепелен.

Че жарава страстна мене ме горя,
във мълния зловеща впих устни запленен
един вулкан със име на жена...
и лавата заля ме... останах аз изпепелен.

А някога аз търсих пламъка на любовта
и молих се да заблещука той във мен,
намерих го и виж ме ти сега
стои пред тебе въглен-цял изпепелен.

Ще те прихване, може в двойна доза
и ще повторим онзи стар рефрен,
до мене ще си ти изпепелена роза
до теб ще бъда явор, пак изпепелен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me