uFeel.me
ИЗНЕВЯРА...
Автор: l.hiena,  11 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 341

Рози,шампанско и свещи...

побързай,ще свърши нощта.

Вий слейте душите си грешни

в тази тъй сложна игра.

Без думи говорят телата...

Ти скрий се-това е магия.

ГРЕШНИЦЕ,пак в тишината

развихряй се в свойта стихия!

Отдай се на пъклена страст,

недей да пестиш тез целувки.

Днес любовта е на власт,

а утре...романс със преструвки.

И сутрин,с невинност привидна,

ще идеш при своя съпруг.

А вечер,с усмивка завидна,

пак ще се любиш...НО С ДРУГ!!!

***на една грешница***2001г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me