uFeel.me
ИЗМИСЛИХ ТЕ...
Автор: korina73,  2 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 623

ИЗМИСЛИХ ТЕ ,

ЗАЩОТО НИКОГА НЕ СЪМ ТЕ СРЕЩАЛА.

ИЗМИСЛИХ ТЕ,

ЗАЩОТО ИСКАХ ТИ ДА СИ ДО МЕН.

НЕ МЕ КОРИ.

НЕ МЕ НАРИЧАЙ ГРЕШНИЦА,

ЗАЩОТО ИМАМ СМЕЛОСТ ДА СЪНУВАМ ТЕБ.

ОЧАКВАХ ТЕ,А МНОГО ЗАКЪСНЯ.

СЪНУВАХ ТЕ, НО БЕЗ ДА ВИЖДАМ ТВОИТЕ ЧЕРТИ,

ГОВОРИХ ТИ--НЕ ЧУВАХ ТВОЯТ ГЛАС.

ОБИЧАМ ТЕ И ЗНАМ, ЧЕ СЪЩЕСТВУВАШ.

НЕДЕЙ. НЕДЕЙ НАРИЧА ВСИЧКО ТУЙ ИЛЮЗИЯ.

ПО СКОРО ЛУДОСТ,ПРОСТО ДЕТСКА ЛУДОСТ,

ИЗМИСЛИХ ТЕ ЗАЩОТО ИМАМ НУЖДА ОТ ПРИЯТЕЛ.

И ЗАЩОТО ВЪВ ЖИВОТА МИ ТЕ НЯМАШЕ.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me