uFeel.me
***ИЗКУШЕНИЕ***
Автор: mechtaq_za_teb,  3 февруари 2009 г. в 15:56 ч.
прочити: 404

Ела! Със смелост! Ти не се страхувай!
Искам част от себе си да ти даря.
Не, аз никак даже днес не се преструвам!
Но не се съмнявай... ще раня!

Ще целувам, ще съм нежна, никога обаче твоя!
Ще прегръщам, ще те галя. Без слова!
Сърцето ти набързо ще обзема и разтворя...
Нима не искаш част от забранените неща?

Ела! С ръцете си ще те разпаля...
Какво пък? Без любов, а просто ей така!
След мене моята следа във тебе ще догаря!
Без чувства! Без сълзи! И без вина?

Виновна съм. Обзета от коварната стихия!
Ела със моята лъжа-любов да те даря...
Да, за тебе ще съм и нежна и красива!
Изкушавам те? Е да, ще си го позволя!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me