uFeel.me
ИЗГУБЕНИ МЕЧТИ
Автор: maria_ha,  28 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 1206
Тази нощ не заспаха мечтите ми, 
както след всеки следващ залез.
Те препускаха бясно в душата ми, 
уморени, унили и слаби...
 
Тази нощ ще се скитат разплакани
на самотните капки в очите ми!
Ще открият ли някога пътя си?
Ще се случат ли някога в дните ми?


Тази нощ ще потъват във бездната,
с умореното име „Изгубени”...
Ще успеят ли да живеят с надеждата,
или ще паднат...? Ранени, но влюбени!
 
След години, когато прелиствайки
ще препускам из редове пожълтели,
искам пак да ги срещна, но истински,
широко усмихнати и преуспели!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me