uFeel.me
ИЗБОР...
Автор: l.hiena,  12 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 274

Сърцето ми към Теб все ме тласка,

а разумът крещи ми "СПРИ!!!".

И аз принудих се да сложа маска,

изтривайки злочестите сълзи.

Душата ми пълзи към твойте устни,

но разумът ме връща пак.

И няма как(ах,сложен избор)...

душата ми на разума е враг!

Какво да правя,как да се възспирам...

и как да сложа тягостни окови,

когато само в Теб съзирам

всичките си пламенни любови?!...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me