uFeel.me
ИЗБОР ИЛИ СЪДБА
Автор: maria_ha,  4 юли 2012 г. в 00:49 ч.
прочити: 260
Не знам защо избрах да те обичам.
(Изобщо, има ли логично обяснение?)
Щом в очите ти погледна се отричам
от всичките предишни изкушения!

Не знам защо избрах да се стопявам
в пламтящите лъчи на твоите длани.
И грижите зад ъгъла оставям...
И всичките отминали страдания...

Не зная всяка болка как успяваш
от мене да изтръгнеш чак от корен
и сълзите в очите да стопяваш,
превръщайки ги в стар, забравен спомен!

Едва ли мога любовта да преразкажа... 
 Не се измерва лесно на  везна.
Дори на килограм не се продава.
Тя..., с цялото сърце се подарява!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me