uFeel.me
ИСКАШ ЛИ
Автор: zefpet,  30 януари 2012 г. в 12:17 ч.
прочити: 710

Ти искаш ли да влезем пак във оня малък дом,

във който се прераждахме с дъха на светлината?

Китарата се влюбваше във всеки нежен стон,

а сутрин го изпяваше, посрещайки зората.

 

Ти искаш ли да всеем смут пак в малкото кръчме,̀

което ни посрещаше учудено-свенливо?

Държахме се тийнейджърски нахално за ръце,

а келнерът подтичваше с усмивка услужлива.

 

Ти искаш ли със теб да полетим към оня бряг,

където се целувахме в онази наша вечер?

Надвикваше вълните даже лудият ни смях,

а вятърът превръщаше докосването в песен.

 

Поискай и ще стане чудо само в кратък миг!

Какво тук значат време и  далечни разстояния?

Света ще прекосим с любов, а с волния си вик

душите ни ще свият дом сред звездните сияния.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me