uFeel.me
ИСКАМ
Автор: meri4ka,  27 януари 2009 г. в 21:22 ч.
прочити: 211

ИСКАМ

 

Искам да си нежен вятър,

пилеещ косите ми, игрив.

Искам да си цветен стрък –

ароматен истински и жив.

 

Искам да си хладен дъжд,

връхлитай ме с ледени струи.

Плисни над мен изведнъж,

пожара в гърдите ми угаси.

 

Искам с вяра да поглеждам

в топлите очи с цвят на ахат.

Създай вихъра ни – надежда,

с истинската вечна обич богат.

 

06.06.1999г.– 23.02.2007г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me